Dutch Page

Welkom op de website van Buenos Aires Guest House .

In het Buenos Aires Guest House wordt u ontvangen door het Engelse echtpaar Andy and Rachel. Vanaf Maart 2010 hebben wij onze droom waargemaakt en runnen we onze gezellige en stijlvolle pension aan de mooie Engelse Zuidkust.

Onze Bed en Breakfast is gecertificeerd met 4-sterren door Visit Britain. Wij bieden stijlvolle en ruime kamers gecombineerd met persoonlijke aandacht en service. Wij helpen u graag uw vakantie onvergetelijk te maken.

Locatie:

Ons Guest House is ideaal gelegen, slechts 1 minuut lopen van het kiezelstrand, de boulevard en het centrum van Bexhill met een ruim aanbod aan cafeetjes, restaurantjes en winkels.

U kunt gratis parkeren in onze straat.

Bexhill-on-Sea is slechts anderhalf uur rijden van Dover. Daarnaast is Bexhill zeer goed met de trein te bereiken via de directe treinverbinding vanaf Gatwick, London en Ashford International.

Gastenkamers:

Al onze kamers zijn ruim opgezet en bieden een gezellig zitje, kleuren TV, klokradio en een dienblad met alles om uw eigen kopje koffie of thee te maken. Naast eenpersoons-, en tweepersoonskamers, bieden wij ook een familiekamer aan – groot genoeg voor een familie met twee volwassen en drie kinderen.

Onder het kopje ‘Rooms’ vindt u foto’s van al onze kamers. Mocht u nog meer informatie wensen dan kunt u ons altijd e-mailen of bellen.

E-mail: buenosairesguesthouse@hotmail.com

Telefoon: 0044 1424-212269

Graag tot ziens in Buenos Aires Guest House – Bexhill-on-Sea, East Sussex, Engeland

Have You Seen Our latest Special Offers? Click here for more details...